Urządzenia i Akcesoria
Peperoni-Salat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 Portion
Składniki
-
Tortilla-Chips (z.B. Paprika)20 g
-
schwarze Oliven, entsteint40 g
-
Petersilie, frisch abgezupft½ Bund
-
Olivenöl20 g
-
Weissweinessig10 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Zucker1 - 2 Prise
-
Peperoni, gemischt rot und gelb (ca. à 200 g), in Streifen (3 cm)2
-
Avocado klein, reif, in Würfeln (1 cm)1
-
Feta zerkrümelt100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
2490 kJ /
595 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
11.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Natürlich schnell DE
44 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Wurst-Käse-Salat
10 min
Hörnlisalat
30 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Griechischer Salat
25 min
Eier-Canapés
10 min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3 godz.
Pastasalat mit Thon und Basilikum-Vinaigrette
30 min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 godz.
Chnoblibrot
15 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Schneller Regenbogensalat
10 min
Rüeblisalat
15 min