
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g Kuchenteig ausgewallt (Ø 32 cm)
- 2 EL Paniermehl
- 400 g Lauch längs halbiert, in Stücken (2 cm)
- 10 g Butter
- 100 g Vollrahm
- 3 Eier
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 350 g Pouletgeschnetzeltes
- 230 g Champignons geviertelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 530.9 kcal / 2221.4 kJ
- Białko
- 34.5 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Węglowodany
- 53.3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Sód
- 1433.7 mg