Wähe mit Poulet und Lauch

Wähe mit Poulet und Lauch

4.4 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Kuchenteig ausgewallt (Ø 32 cm)
    270 g
  • Paniermehl
    2 EL
  • Lauch längs halbiert, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Butter
    10 g
  • Vollrahm
    100 g
  • Eier
    3
  • Salz
    1 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Pouletgeschnetzeltes
    350 g
  • Champignons geviertelt
    230 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1433.7 mg
Białko 34.5 g
Kalorie 2221.4 kJ / 530.9 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 53.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...