Urządzenia i Akcesoria
Oliven in Tomatensauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Knoblauchzehen3
-
Olivenöl40 g
-
Paprika edelsüß1 gestr. TL
-
Paprika rosenscharf1 gestr. TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Zucker1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen½ TL
-
Tomaten in Stücken300 g
-
Tomatenmark100 g
-
Oliven, grün, entsteint300 g
-
Oregano, getrocknet1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
649 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Levante-Küche
15 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ratatouille-Salat
1 godz.
Marinierte Tomaten
35 min
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35 min
Marinierte Möhren
2 godz. 35 min
Oliven-Paté
5 min
Joghurt-Käsecreme mit getrockneten Tomaten - Kuru Domatesli Haydari
10 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Antipasti-Gemüse
30 min
Spanische Kartoffeln
40 min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 min