Bärlauch-Fougasse

Bärlauch-Fougasse

4.8 190 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 Stück

Składniki

  • Hefe (20 g), zerkrümelt
    ½ Würfel
  • Wasser
    300 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
    100 g
  • Zucker
    1 gestr. TL
  • Weizenmehl Type 550
    530 g
  • Hartweizengrieß
    30 g
  • Salz
    2 TL
  • Bärlauchblätter, frisch in feinen Streifen
    30 g
  • Meersalz, grob
    1 TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 32 g
Kalorie 6475 kJ / 1547 kcal
Tłuszcz 64 g
Błonnik 11.4 g
Węglowodany 204 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...