![Sous-vide Salmon with Creamy Avocado Sous-vide Salmon with Creamy Avocado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5526BE73-0872-4698-A860-0204039C8061/Derivates/54296FE1-C073-4C24-94FF-A0CE2001487A.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Creamy Avocado
- 8 oz avocado, flesh only, peel and pit removed (see Tip)
- ¼ tsp salt
- 1 lime, freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish
Salmon
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 20 oz fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 4 tsp extra virgin olive oil, divided
- 4 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- vegetable oil, to sear
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1808.5 kJ / 432.2 kcal
- Białko
- 30.2 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 31.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 541.3 mg
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Sous-vide Artichokes
55 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Caprese Egg White Omelet
20min
Asparagus with Cashew Cream
20min