Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
541.3 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min