
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only), plus extra, sliced, to garnish1
Salmon
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
432.2 kcal /
1808.5 kJ
Białko
30.2 g
Tłuszcz
31.8 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
541.3 mg