Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
541.3 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Tłuszcz
31.8 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Egg Puffs
25min
Shrimp Sauté
25min
Sous-Vide Salmon
1h
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Broccoli Sauté
20min