Urządzenia i Akcesoria
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji
Składniki
-
400 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
-
200 g cukru
-
50 g wody
-
100 g octu jabłkowego
-
190 - 200 g serka kremowego naturalnego
-
1 opakowanie sera camembert (1 duży krążek 230-250 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7.5 g
Kalorie
1181.3 kJ /
281.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Remoulade
10 min
Dip serowy z jalapeño i karczochami
1 godz.
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Parmezanowe koszyczki
40 min
Sałatka z serem
5 min
Placki z chleba z sosem czosnkowo-ziołowym
50 min
Pasta z sera owczego
10 min
Masło czosnkowe z serkiem
10 min