
Urządzenia i Akcesoria
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji
Składniki
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki400 g
-
cukru200 g
-
wody50 g
-
octu jabłkowego100 g
-
serka kremowego naturalnego190 - 200 g
-
sera camembert (1 duży krążek 230-250 g)1 opakowanie
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
281.3 kcal /
1181.3 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Remoulade
10 min
Sos gribiche
20 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 min
Kremowy dressing francuski
10 min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Sałatka z nowalijek w jogurtowym sosie
15 min