Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Artisan Bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
14 slices
Składniki
-
almonds80 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
gluten free flour (see tip)400 g
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
sparkling mineral water300 g
-
large eggs 1 beaten for glazing3
-
sugar1 Tbsp
-
xanthan gum1 Tbsp
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sesame seeds (opcjonalnie) for sprinkling1 - 2 Tbsp
-
water hot100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
276 mg
Białko
4 g
Kalorie
893 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-free Butter Biscuits
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min