Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
fresh raspberries200 g
-
unsalted butter diced120 g
-
caster sugar150 g
-
gluten-free plain white flour250 g
-
coconut milk150 g
-
desiccated coconut plus 1½ Tbsp for sprinkling50 g
-
large eggs2
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
276 mg
Białko
3 g
Kalorie
1081 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1 Std.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55 Min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 Min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 Std.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min