Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
fresh raspberries200 g
-
unsalted butter diced120 g
-
caster sugar150 g
-
gluten-free plain white flour250 g
-
coconut milk150 g
-
desiccated coconut plus 1½ Tbsp for sprinkling50 g
-
large eggs2
-
gluten-free baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
xanthan gum1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
276 mg
Białko
3 g
Kalorie
1081 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2 godz. 55 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Coconut Milk Cocoa Custard (Dairy Free)
15 min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Quinoa, Banana, Cranberry and Chia Granola Bars
1 godz. 15 min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min