Urządzenia i Akcesoria
肉醬杏鮑菇千層麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
牛肉絲 剝散,放入冰箱冷凍約1小時450 克
-
杏鮑菇 整枝,切圓片(厚約0.5公分)200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
罐裝切碎番茄 (不含液體)200 克
-
蕃茄糊60 克
-
紅酒25 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
奶油 室溫軟化5 克
-
比薩起士絲150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
439.9 mg
Białko
34.4 g
Kalorie
1582.7 kJ /
378.6 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
71.3 g
Węglowodany
18.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan