奶油鮮菇蘆筍麵

奶油鮮菇蘆筍麵

3.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 蘆筍 (泰國蘆筍),去皮,切斜段(約4公分)
    350 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    200 克
  • 鮮奶油
    100 克
  • 牛奶
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 451.5 mg
Białko 14 g
Kalorie 2067.3 kJ / 494.6 kcal
Tłuszcz 39.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 16.3 g
Węglowodany 23.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...