香辣黃瓜牛肉

香辣黃瓜牛肉

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 牛小排 (燒肉片)
    250 克
  • 麻辣油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 醬油
    10 克
  • 蘋果醋
    10 克
  • 大黃瓜 (約500克),去皮,去籽,切片(約0.5公分)
    1 條
  • 5 克
  • 香油
    5 克
  • 花椒粉
    1 茶匙
  • 韓國辣椒粉
    1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 14.2 g
Kalorie 1088.1 kJ / 260.3 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...