Urządzenia i Akcesoria
牛肉炒韭黃
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
新鮮韭黃 切段250 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.887 g
Kalorie
1135 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
23.986 g
Błonnik
1.351 g
Węglowodany
5.987 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan