Urządzenia i Akcesoria
紅豆飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水1800 克
-
紅豆 預先浸泡3小時,瀝乾80 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1.2 mg
Białko
7.7 g
Kalorie
1015.7 kJ /
242.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan