Urządzenia i Akcesoria
旗魚鬆
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 完整食譜
Składniki
-
旗魚 (去骨),切塊(約2公分)450 克
-
蔥 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
米酒20 克
-
水500 克
-
油2 大匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖2 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
120 g
Kalorie
3516.4 kJ /
841.2 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
省錢DIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan