旗魚鬆

旗魚鬆

4.5 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 完整食譜

Składniki

  • 旗魚 (去骨),切塊(約2公分)
    450 克
  • 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 米酒
    20 克
  • 500 克
  • 2 大匙
  • 醬油
    1 ½ 大匙
  • 2 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 120 g
Kalorie 3516.4 kJ / 841.2 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 33.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...