軟式起司蒜味麵包

軟式起司蒜味麵包

5.0 25 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
4 個

Składniki

麵糰
  • 175 克
  • 30 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    300 克
  • 橄欖油
    30 克
  • ¼ 茶匙
大蒜抹醬
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮巴西利 只取葉子
    1 枝
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥巴西利
    1 大匙
  • 帕瑪森起士粉
    3 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 15 g
Kalorie 2224 kJ / 532 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 66.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...