Urządzenia i Akcesoria
Pfirsich-Vanille-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Gläser
Składniki
-
Vanilleschote½
-
Zucker300 g
-
Pfirsiche geschält, entsteint700 g
-
Zitronensäure1 Pck.
-
neutrales Pflanzenfett (ca. 5 g, z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
2 g
Kalorie
1601 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
91 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Sauerkirsch-Schoko-Konfitüre
25 min
Bellini-Konfitüre
40 min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20 min
Kirsch-Bananen-Konfitüre
30 min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20 min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25 min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Kirschkonfitüre
25 min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25 min
Birnenkonfitüre
20 min