Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
lub flor de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 9.4 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1063.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48j
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Ensalada César
20 min
Atún Wellington con salsa de piquillos
2h 20min
Mantequilla Café de París
10 min
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Salsa cóctel
5 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45min
Salsa chimichurri indiana
10 min