杜仲排骨湯

杜仲排骨湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 杜仲 剝小片
    15 克
  • 排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水
    400 克
  • 切片
    20 克
  • 1000 克
  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    6 顆
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 252.2 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 1355.2 kJ / 323.9 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3340.5 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...