Urządzenia i Akcesoria
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 sztuk
Składniki
-
100 g cantuccini przełamanych na pół
-
600 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
150 g cukru
-
20 g wody
-
400 g migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
-
30 g oleju
-
15 g kawy, mielonej
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
77.9 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
2891.8 kJ /
690.7 kcal
Tłuszcz
44.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowe płatki śniadaniowe
55 min
Paleo płatki śniadaniowe
40 min
Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu
1 godz. 30 min
Batony czekoladowo-śmietankowe z kokosem (Nanaimo bars)
2 godz. 20 min
Mus kawowy (bez cukru)
1 godz. 15 min
Kokosowe pittu (danie z mąki ryżowej i kokosa)
3 godz.
Czekoladowy tort lodowy z ciastkami
8 godz. 20 min
Limonkowe ciasto na zimno
2 godz. 50 min
Chałwa kardamonowa
2 godz. 30 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min