
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 sztuk
Składniki
-
cantuccini przełamanych na pół100 g
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki600 g
-
cukru150 g
-
wody20 g
-
migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)400 g
-
oleju30 g
-
kawy, mielonej15 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
690.7 kcal /
2891.8 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
44.9 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Sód
77.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Trufle czekoladowe z sezamem
3 godz. 25 min
Migdałowo-miodowe ciasto z semoliny
1 godz.
Likier jajeczny z orzechami pekan
2 godz. 20 min
Batony czekoladowo-śmietankowe z kokosem (Nanaimo bars)
2 godz. 20 min
Salami czekoladowe z bakaliami
4 godz.
Mus kawowy (bez cukru)
1 godz. 15 min
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 godz. 15 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Surowa mrożona kostka czekoladowa (dieta raw)
4 godz. 30 min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 godz. 40 min
Grzaniec kawowy (Café Disaronno)
10 min
Chałwowe parfait z bakaliami
13 godz. 30 min