Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

3.8 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 sztuk

Składniki

  • cantuccini przełamanych na pół
    100 g
  • mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
    600 g
  • cukru
    150 g
  • wody
    20 g
  • migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
    400 g
  • oleju
    30 g
  • kawy, mielonej
    15 g

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 690.7 kcal / 2891.8 kJ
Białko 15.1 g
Tłuszcz 44.9 g
Węglowodany 62.8 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 77.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...