Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą

3.8 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 sztuk

Składniki

  • 100 g cantuccini przełamanych na pół
  • 600 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 150 g cukru
  • 20 g wody
  • 400 g migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)
  • 30 g oleju
  • 15 g kawy, mielonej

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 690.7 kcal / 2891.8 kJ
Białko 15.1 g
Tłuszcz 44.9 g
Węglowodany 62.8 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 77.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...