
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki migdałowo-kawowe z czekoladą
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
10 sztuk
Składniki
-
cantuccini przełamanych na pół100 g
-
mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki600 g
-
cukru150 g
-
wody20 g
-
migdałów, blanszowanych (patrz wskazówka)400 g
-
oleju30 g
-
kawy, mielonej15 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
690.7 kcal /
2891.8 kJ
Białko
15.1 g
Tłuszcz
44.9 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Sód
77.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKIE MOMENTY
11 Przepisów
Polska
Polska