Italienisches Schweineragout

Italienisches Schweineragout

4.6 94 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Blattpetersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Thymian ohne Stiele
    ½ Bund
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    40 g
  • Schweineschnitzel gewürfelt
    500 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Fleischbrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
  • Salz
    ½ TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Weißwein
    150 g
  • Pilze in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
    150 g
  • Kartoffeln in kleinen Stücken
    700 g
  • gemischtes Gemüse (Möhren, Brokkoli, Blumenkohl, Steckrüben, Paprika), in kleinen Stücken
    500 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 36 g
Kalorie 1854 kJ / 442 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 10.2 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...