Urządzenia i Akcesoria
Spundekäs (Hessen)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
20 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Frischkäse200 g
-
Quark250 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Kümmel, gemahlen½ TL
-
Senf1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
441 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deutsche Küche
17 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Obatzter
10 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Hirtencreme
1 godz. 15 min
Grie Soß - Grüne Sauce
20 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Paprika-Feta-Creme
10 min
Obatzter mit Bier
10 min
Obatzter
5 min
Türkischer Obatzter
10 min
Hüftgold-Kochkäse
20 min
Schafskäse-Creme
5 min