![Farina di farro Farina di farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26CFED06-8272-470D-99E9-38BDED945D58/Derivates/0499EF1F-556D-41F7-9E8E-DE0E77B0A43F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farro
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4019 kJ / 960 kcal
- Białko
- 37.5 g
- Węglowodany
- 175 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 24.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cottura del miglio
45 min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Farina di orzo
10 Min
Farina di ceci
45 min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 Min
Farina di miglio
10 Min
Burro di mandorle
20 Min
Bevanda di avena e datteri
20 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Cottura del farro perlato
35 Min
Farina d'avena
10 Min