Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů mletého masa ze zvěřiny (viz Tip)
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 1 čajová lžička koření na zvěřinu
- 30 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
- 30 gramů sušených třešní
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1640 kJ / 392 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pudingovo-mandlové řezy
2 Std. 30 Min
Ježčí bulky
2 Std. 30 Min
Lyonský salám
12 Std.
Péřové bramborové knedlíky
1 Std. 10 Min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 Std. 10 Min
Omeleta s houbami a vinnou klobásou
50 Min
Zabijačková černá polévka
35 min
Falešné kapary z poupat bezinek
Brak ocen
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 Std. 20 Min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1 godz. 5 min
Huspenina
2 godz. 25 min
Vanilková zmrzlina v oplatce
7h 45min