Jehněčí klobása

Jehněčí klobása

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 kusů

Składniki

  • 300 gramů jehněčího mletého masa
  • 200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
  • 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
  • 130 gramů ledových kostek
  • ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
  • 1 vrchovatá čajová lžička soli
  • 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
  • ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
  • 1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
  • 1 snítka čerstvý rozmarýn jen jehličky
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 500 gramů vody

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 kus

Białko 10 g
Kalorie 1611 kJ / 385 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...