Urządzenia i Akcesoria
Jehněčí klobása
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 kusů
Składniki
-
300 gramů jehněčího mletého masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 vrchovatá čajová lžička soli
-
1 vrchovatá čajová lžička hořčice
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
1 čajová lžička sladké červené papriky
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 snítka čerstvého tymiánu jen lístky
-
1 snítka čerstvý rozmarýn jen jehličky
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
10 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí klobásy a salámy
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rýžové onigiri v lunch boxu
1 godz. 15 min
Gin tonik nanuky s okurkou
5 godz. 10 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Veggie pizza duha
1 godz. 40 min
Ořechové briošky
1 godz. 30 min
Bageta
3 godz. 45 min
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2 godz. 40 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Čokoládovo-oříškový milkshake
10 min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 godz. 30 min
Černé rizoto s chobotnicí
1 godz. 15 min
Rychlý jehněčí dansak
45 min