Urządzenia i Akcesoria
Drůbeží klobása
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 kusů
Składniki
-
300 gramů mletého drůbežího masa
-
200 gramů slaniny mleté (viz Tip)
-
1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
-
voda na namočení
-
130 gramů ledových kostek
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička hořčice
-
1 ½ čajové lžičky sladké červené papriky
-
1 čajová lžička kari
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
¾ čajové lžičky granulovaného česneku
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
500 gramů vody
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
4 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Domácí klobásy a salámy
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zelné knedlíky
36 min
Roztíratelný sýr
1 godz.
Chlebový žitný kvásek
84 godz. 15 min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1 godz. 15 min
Rychlé listové těsto
2 godz.
Telecí party klobásky
1 godz. 10 min
Klasický bratwurst
3 godz. 30 min
Směs divokého koření
10 min
Máslo s lískovými oříšky
1 godz. 30 min
Indická hořčice
15 min
Český chléb z žitného kvásku
15 godz. 30 min
Chléb
1 godz. 40 min