Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů mletého drůbežího masa
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 vrchovatá čajová lžička konzervační soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- voda, na namočení
- 2 umělá střívka (à Ø 60 mm, délka 30 cm)
- 150 gramů nakládaných žampiónů, na kousky (5 mm)
- sůl, k osolení žampiónů
- 1 svazek čerstvé pažitky, nasekané
- 1000 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 3671 kJ / 877 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 93 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lyonský salám
12 Std.
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 godz. 15 min
Anglické kedgeree
45 min
Rustikální chléb
2 Std.
Bílá klobása ve skle
1 godz. 20 min
Francouzské máslo Montpellier
Brak ocen
Lékořicový likér
1 godz. 30 min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 Std.
Bílé pečivo
1 Std.
Sezamové sušenky
1 Std. 15 Min
Pomazánka z lilku
45 min