Urządzenia i Akcesoria
麻油冷漬鮮菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
鴻喜菇 去根部、剝散150 克
-
新鮮蠔菇 去根部100 克
-
新鮮香菇 切片100 克
-
枸杞10 克
-
蒜頭 切片50 克
-
黑麻油10 克
-
香油5 克
-
味醂1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油 (日式醬油)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.5 g
Kalorie
663 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan