麻油冷漬鮮菇

麻油冷漬鮮菇

5.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 鴻喜菇 去根部、剝散
    150 克
  • 新鮮蠔菇 去根部
    100 克
  • 新鮮香菇 切片
    100 克
  • 枸杞
    10 克
  • 蒜頭 切片
    50 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 香油
    5 克
  • 味醂
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 醬油 (日式醬油)
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.5 g
Kalorie 663 kJ / 159 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...