滷蛋白丁

滷蛋白丁

5.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 35 min
6 人份

Składniki

  • 蛋白 (約240克)
    8 顆
  • 600 克
  • 麻辣油
    5 克
  • 花椒粒
    ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 八角
    1 粒
  • 黑糖
    20 克
  • 冰糖
    20 克
  • 醬油
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Białko 52.3 g
Kalorie 2154.1 kJ / 515.3 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...