滷蛋白丁
TM5 TM6

滷蛋白丁

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 8 顆 蛋白 (約240克)
  • 600 克 水
  • 5 克 麻辣油
  • ½ 茶匙 花椒粒
  • ½ 茶匙 五香粉
  • ½ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 片 乾燥月桂葉
  • 1 粒 八角
  • 20 克 黑糖
  • 20 克 冰糖
  • 100 克 醬油

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
2154.1 kJ / 515.3 kcal
Białko
52.3 g
Węglowodany
8.6 g
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy