芥味杏鮑菇

芥味杏鮑菇

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 杏鮑菇 切滾刀塊(約2公分)
    300 克
  • 20 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 綜合甜椒 切塊(約2公分)
    80 克
  • 芥末椒鹽粉
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.5 g
Kalorie 338.2 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...