Urządzenia i Akcesoria
芥味杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
杏鮑菇 切滾刀塊(約2公分)300 克
-
油20 克
-
蒜頭15 克
-
綜合甜椒 切塊(約2公分)80 克
-
芥末椒鹽粉2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.5 g
Kalorie
338.2 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan