紅棗牛蒡鮮菇湯
TM6 TM5

紅棗牛蒡鮮菇湯

(Brak ocen)

Składniki

  • 5 顆 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 100 克 牛蒡 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 1000 克 水
  • 150 克 玉米 ,切段(約2公分)
  • 100 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
619.9 kJ / 148.2 kcal
Białko
5.1 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
2.1 g
Tłuszcz nasycony
29.2 g
Błonnik
7.3 g
Sód
183.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy