紅棗牛蒡鮮菇湯

紅棗牛蒡鮮菇湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    5 顆
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 牛蒡 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 1000 克
  • 玉米 切段(約2公分)
    150 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    100 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 183.1 mg
Białko 5.1 g
Kalorie 619.9 kJ / 148.2 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 29.2 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...