蝦仁天麻燴瑤柱

蝦仁天麻燴瑤柱

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 1080 克
  • 甜豌豆
    150 克
  • 蝦仁
    150 克
  • 干貝 橫剖
    150 克
    150 克 小干貝, ,橫剖
  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 天麻 (薄片)
    10 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 太白粉 (先與15克水調成太白粉水)
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1412.4 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 712.7 kJ / 170.5 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 137.2 g
Węglowodany 11.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...