Urządzenia i Akcesoria
蝦仁天麻燴瑤柱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水1080 克
-
甜豌豆150 克
-
蝦仁150 克
-
150 克 小干貝, ,橫剖干貝 橫剖150 克
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
天麻 (薄片)10 克
-
日式醬油15 克
-
太白粉 (先與15克水調成太白粉水)1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1412.4 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
712.7 kJ /
170.5 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
137.2 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
春季食療
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan