Urządzenia i Akcesoria
栗子人蔘雞粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
2 人份
Składniki
-
6 - 8 片 人蔘片人蔘½ 枝
-
紅棗5 顆
-
去殼乾燥栗子 泡水4小時5 顆
-
水1200 克
-
帶皮雞腿肉 (約700克),川燙去血水1 隻
-
糯米 泡水4小時150 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
65.945 g
Kalorie
2396 kJ /
572 kcal
Tłuszcz
25.03 g
Błonnik
2.35 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小館風情
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan