青木瓜燉排骨
TM6 TM5

青木瓜燉排骨

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 800 克 水
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 200 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
  • 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1328.8 kJ / 317.6 kcal
Białko
18.6 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
23.4 g
Tłuszcz nasycony
3181.4 g
Błonnik
2.5 g
Sód
252.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy