Urządzenia i Akcesoria
青木瓜燉排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水200 克
-
青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
252.3 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1328.8 kJ /
317.6 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3181.4 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan