野蔬烤鮭魚

野蔬烤鮭魚

5.0 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份

Składniki

  • 新鮮鮭魚片 (每片約250克)
    1 片
  • 日式醬油
    15 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 洋蔥 切細絲
    50 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    60 克
  • 新鮮玉米筍 切斜片
    50 克
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 泡軟瀝乾
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 967.4 mg
Białko 47.1 g
Kalorie 2838.5 kJ / 678.4 kcal
Tłuszcz 45.4 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 15710.4 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...