Urządzenia i Akcesoria
酸菜魚
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
帶皮鱸魚片300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
米酒20 克
-
蔥1 支
-
香油15 克
-
薑 切絲6 克
-
酸菜 切薄片150 克
-
乾辣椒6 克
-
800 克 高湯水800 克
-
玉米粉1 大匙
-
香油½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
花椒油 市售或自製2 茶匙
-
新鮮豆芽150 克
-
寬冬粉 泡水瀝乾
-
白芝麻 (opcjonalnie) 少許
-
乾辣椒 切段5 克
-
花椒油 市售或自製20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
633.6 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
539.4 kJ /
128.9 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火鍋TIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan