酸菜魚

酸菜魚

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 帶皮鱸魚片
    300 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 米酒
    20 克
  • 1 支
  • 香油
    15 克
  • 切絲
    6 克
  • 酸菜 切薄片
    150 克
  • 乾辣椒
    6 克
  • 800 克
    800 克 高湯
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 香油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 花椒油 市售或自製
    2 茶匙
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 寬冬粉 泡水瀝乾
  • 白芝麻 (opcjonalnie) 少許
  • 乾辣椒 切段
    5 克
  • 花椒油 市售或自製
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 633.6 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 539.4 kJ / 128.9 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 6.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...