Urządzenia i Akcesoria
雙重起士貝殼麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
切達乳酪 切塊(約1公分)30 克
-
帕瑪森乳酪 切塊(約1公分)30 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
蘑菇 切片(約0.5公分)120 克
-
豬粗絞肉200 克
-
烏斯特調味醬1 大匙
-
番茄醬1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
橄欖油1 大匙
-
高湯200 克
-
牛奶50 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
蘆筍 切段(約3公分)80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
269 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2203.5 kJ /
526.5 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan