雙重起士貝殼麵

雙重起士貝殼麵

3.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 切達乳酪 切塊(約1公分)
    30 克
  • 帕瑪森乳酪 切塊(約1公分)
    30 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 蘑菇 切片(約0.5公分)
    120 克
  • 豬粗絞肉
    200 克
  • 烏斯特調味醬
    1 大匙
  • 番茄醬
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 橄欖油
    1 大匙
  • 高湯
    200 克
  • 牛奶
    50 克
  • 乾貝殼義大利麵
    150 克
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 269 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 2203.5 kJ / 526.5 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Węglowodany 79.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...