蔬菜雞腿咖哩

蔬菜雞腿咖哩

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份

Składniki

  • 蘋果 切塊(約2公分)
    60 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    40 克
  • 10 克
  • 咖哩粉
    1 茶匙
  • 去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)
    120 克
  • 馬鈴薯 切塊(約2公分)
    60 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    60 克
  • 豆漿
    150 克
  • 綠色花椰菜
    60 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...