Urządzenia i Akcesoria
蔬菜雞腿咖哩
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
蘋果 切塊(約2公分)60 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)40 克
-
油10 克
-
咖哩粉1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 切塊(約2公分)120 克
-
馬鈴薯 切塊(約2公分)60 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)60 克
-
豆漿150 克
-
綠色花椰菜60 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11 g
Kalorie
648 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
寶寶的營養餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan