Urządzenia i Akcesoria
Zimowy poncz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
8 porcji
Składniki
-
1 laska cynamonu przełamana na pół
-
2 pomarańcze ekologiczne, pokrojone w ćwiartki
-
750 g czerwonego wina, wytrawnego
-
70 g cukru trzcinowego
-
1 laskę cynamonu przełamaną na pół
-
50 g koniaku
-
50 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau®
-
50 g sherry50 g wina Porto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
564 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NAPOJE NA ROZGRZANIE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Grog
15 Min
Sangria Tequila
3 Std. 15 Min
Grzane białe wino z żurawinami
30 Min
Biała sangria z cytrusami
2 Std. 15 Min
Grzaniec migdałowy
15 Min
Grzaniec gruszkowy
30 Min
Grzane wino cytrusowe
25 Min
Herbata po góralsku
20 Min
Grzaniec z rumem (Glühwein)
20 Min
Grzaniec wiśniowy
15 Min
Grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30 Min
Grzane wino
15 Min