Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de vino blanco
- 100 - 120 g de queso azul en trozos
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 3282 kJ / 785 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 73.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 46.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 1515 mg
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Salsa de queso de cabra
5min
Risotto con setas a la cerveza
40 min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Champiñones empanados con salsa de cabrales
30 min
Salsa aurora (Espesar)
15min
Patatas con salsa de cabrales
50 min
Salsa de queso cheddar
10min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1u. 50min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min
Salsa a la pimienta
20min