Pizza carbonara

Pizza carbonara

4.7 466 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • 190 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 250 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de champiñones frescos laminados
  • 50 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en juliana
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
  • 150 - 200 g de dados de beicon ahumado
  • 100 - 150 g de queso rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 431 kcal / 1805 kJ
Białko 12.7 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 550.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...