Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 tomates secos
- 2 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 200 - 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 8595 kJ / 2056 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 225 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14hod. 25min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30 min
Risotto de algas con navajas
1h 10 min
Sopa de mariscos
1j 30 menit
Crema de calabacín
35 Min
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4h 45 min
Pisto con patatas y huevos duros
45 Min
Vacherin glacé de melocotón (Tarta helada) - Francia
4j 30 menit
Boloñesa gratinada de lentejas y salami
1h 10 min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4j 30 menit
Aceite aromático con aceitunas negras
30 min
Fabada asturiana de mazapán
2j