Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 tomates secos
- 2 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 200 - 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 8595 kJ / 2056 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 225 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Gazpacho de aguacate
10min
Falso alioli (ligero)
5 Min
Salmorejo para dos
45min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1h 30min
Limonada madrileña
40min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1h 10min
Arroz con leche de almendras
55min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h