Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de pulpa de melón cantaloupe en trozos (reserve 20 láminas muy finas)
- 1 cucharadita de sal
- 12 ramitas de menta fresca (opcjonalnie)
- 6 lonchas de jamón ibérico cortadas muy finas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 83 kJ / 20 kcal
- Białko
- 0.83 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 0.19 g
- Błonnik
- 0.42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Sopa fría cocktail
2u. 5min
Crema fría de tomate y albahaca
5 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 Min
Olivada y aceite de oliva negra de Aragón
20min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Aperitivo de sandía
5 Min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Sopa fría de melón
10min