Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (opcjonalnie)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
lub 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 29.66 g
- Węglowodany
- 15.24 g
- Tłuszcz
- 30.43 g
- Błonnik
- 0.57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10min
Salsa de limón para carnes blancas
5min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1h 30min
Salsa Blue cheese
5min
Flan de queso azul para dos
30 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2h 45min
Salsa de torta del Casar
10min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Risotto a la milanesa
30 min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Risotto cuatro quesos
25min