Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (opcjonalnie)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
lub 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 1896 kJ / 453 kcal
- Białko
- 29.66 g
- Węglowodany
- 15.24 g
- Tłuszcz
- 30.43 g
- Błonnik
- 0.57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de queso azul para dos
30min
Salsa de limón para carnes blancas
5 Min
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2u. 45min
Pechugas de pollo con salsa de avellanas y chocolate
30min
Chipirones, morcilla y manzana
1u.
Salsa Blue cheese
5 Min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 Min
Salsa de queso cheddar
10min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1u.
Salsa de queso azul
10min
Pizza cuatro quesos
1h 30 min
Patatas con salsa de cabrales
50min