
Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Frischkäse-Nudeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser600 g
-
Risoni-Nudeln (siehe Tipp)400 g
-
Frischkäse200 - 250 g
-
Sahne200 g
-
Blattspinat, TK portionierbar, aufgetaut200 g
-
Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Schinken, gekocht in Scheiben, in Würfeln (ca. 1 cm)150 g
-
Salz1 - 2 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
812 kcal /
3399 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
82 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1970 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One-Pot-Wonder
27 Przepisów
Niemcy
Niemcy