Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi mit Lachs und Spinat in Zitronen-Kräuter-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft15 g
-
Zwiebeln halbiert160 g
-
Knoblauchzehen2
-
Öl20 g
-
Zitrone, unbehandelt1
-
Wasser250 g
-
Frischkäse200 g
-
Sahne200 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 ½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Gnocchi aus der Kühltheke500 g
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Würfeln (2-3 cm)400 g
-
Speisestärke15 g
-
Babyspinat200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
829 kcal /
3467 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1420 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2025
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy