
Urządzenia i Akcesoria
Blitz-Gnocchi mit Frischkäsesauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
Blitz-Gnocchi
-
Petersilie, kraus abgezupft20 g
-
Kloßteig, aus dem Kühlregal z. B. von Henglein®500 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten120 g
-
Eigelb3
-
Salz zum Kochen
-
Wasser zum Kochen
Frischkäsesauce und Fertigstellung
-
Zwiebel halbiert60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter in Stücken60 g
-
Wasser100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Frischkäse300 g
-
Zitronensaft (opcjonalnie)10 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
683 kcal /
2856 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
56 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
545 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 5/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy