Urządzenia i Akcesoria
Überbackenes Baguette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Baguette (ca. 50 cm lang)1
-
Tomaten in Stücken100 g
-
Tomatenmark10 g
-
Peperoni, grün entkernt2
-
Champignons halbiert100 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie) klein1
-
2 TL gemischte Kräuter, getrocknetgemischte Kräuter, frisch (z.B. Petersilie, Basilikum, Kerbel etc.)5 Stängel
-
Salz½ - 1 TL
-
Olivenöl20 g
-
Mozzarella (à 125 g), abgetropft, halbiert2 Kugeln
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
2150 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rom - Pizzataler
1 godz. 30 min
Caprese Wraps
10 min
Feta-Grill-Pfännchen
25 min
Greek Wraps
25 min
Unterwegs-Wraps
15 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Ofentortellini
45 min
Sandwich mit Ei-Käse-Salat
35 min
Überbackenes Brot
20 min
Kartoffelspalten mit Guacamole
40 min
Mediterraner Ciabatta-Auflauf
35 min
Flammkuchen-Toast
20 min