![Pane integrale Pane integrale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A39A5F85-56F4-4BCE-A4D8-68A2124A295B/Derivates/D87E9B24-B5A1-4C94-8F69-E69B514DEC45.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
lub 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
Alternatywne przepisy
Pane rustico
2h
Impasto per pizza
1h
Pane di frumento e farro
12 godz.
Pan Brioche
8 godz.
Pane di segale vallesano
10hod.
Rotolo al cioccolato e arancia
Brak ocen
Panini integrali per hamburger
Brak ocen
Pane integrale al vapore
2h
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Pasta sfoglia veloce
1 godz. 20 min
Pane integrale in cassetta
4h
Preimpasto per pane
24h 30 min