Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
reife Tomaten in Stücken (2-3 cm)300 g
-
rote Paprika in Stücken (2-3 cm)100 g
-
gemischte Kräuter, getrocknet (z.B. Thymian, Rosmarin, Majoran, Basilikum, Petersilie)1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Aubergine in Stücken (2-3 cm)300 g
-
Zucchini in Stücken (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Blumenkohlgratin
55 min
Béchamelsauce
15 min
Ratatouille
45 min
Brownies
50 min
Gebackene Eier mit Spinat
40 min
Pilzpastete
1 godz. 40 min
Gedünstetes Asia-Gemüse
15 min
Couscous mit Hähnchen, Lamm und scharfer Bratwurst
1 godz. 10 min
Gefülltes Gemüse
1 godz. 20 min
Rohkost, gemischt
10 min
Blumenkohlgratin
55 min
Quiche Lorraine
50 min