Urządzenia i Akcesoria
Poulet-Pastilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Mandeln, geschält200 g
-
Zucker40 g
-
frische Petersilie30 g
-
Zwiebeln halbiert500 g
-
Butter50 g
-
feinkörniges Salz nach Belieben1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben1 TL
-
Safranpulver1 Prise
-
Zimt2 TL
-
Eier6
-
Pouletbrustfilets in Stücken (2 cm)700 g
-
Jamaika-Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Olivenöl80 g
-
8 Blätter FiloteigBrick-Teigblätter8 Blätter
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
31.9 g
Kalorie
2304 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Reisen nach Marokko
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pilaw-Reis
40 min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4 godz. 50 min
Schoggi-Eclairs
1 godz. 15 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
1 godz. 20 min
Orangenrolle
30 min
Scharfe Truten-Kebabs
1 godz.
Fleischpasteten
3 godz.
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9 godz. 15 min
Trutenburger Berliner Art
1 godz. 25 min
Ciabatta Brot
1 godz. 45 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Japanisches Chicken-Curry
55 min