
Urządzenia i Akcesoria
Poulet-Pastilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Mandeln, geschält200 g
-
Zucker40 g
-
frische Petersilie30 g
-
Zwiebeln halbiert500 g
-
Butter50 g
-
feinkörniges Salz nach Belieben1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben1 TL
-
Safranpulver1 Prise
-
Zimt2 TL
-
Eier6
-
Pouletbrustfilets in Stücken (2 cm)700 g
-
Jamaika-Pfeffer, gemahlen1 TL
-
Olivenöl80 g
-
Brick-Teigblätter8 Blätter
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
554 kcal /
2304 kJ
Białko
31.9 g
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Reisen nach Marokko
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria